¶нгриднти: На 4 порц: 4 курячих фле , сль, перець, 4 штуки чорносливу, 4 ст. л. рослинно ол, 4 морквини, л бульйону, 4 ч. л. лимонного соку, 4 ст. л. сметани. 1. Фле помити, обсушити вирзати у кожному фле по "кишеньц". 2. М'ясо посолити поперчити всередин зовн, начинити кожне фле 1 дрбно нарзаною ягодою чорносливу закрпити зубочисткою. 3. Рослинну олю розгрти обсмажити в нй фле протягом 10 хв. 4. Моркву нарзати дрбними кубиками, через 5 хв. разом з бульйоном додати до м'яса тушкувати ще 5 хв. М'ясо вийняти, приправити соус лимонним соком сметаною, посолити поперчити. 5. Подавати фле з соусом та гарнром (картопля, локшина). ПРИґМНОГО СМАКУ!
Фле куряче з чорносливом
04.02.2013, 14:06 04.02.2013, 12:04 03.02.2013, 13:54
все разделы спрятать разделы
Фле куряче з чорносливом
Комментариев нет:
Отправить комментарий